Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Kardiološka ordinacija CardioPalestra
Kardiološka ordinacija CardioPalestra profilna slika

Kardiološka ordinacija CardioPalestra

Kardiološka ordinacija CARDIOPALESTRA se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

(0)

Karađorđeva 10, Novi Sad (Pronađi Na Mapi)
 066 - 14 71 48  

HirurgijaKardiologijaPulmologija
  • Novi Sad

Kardiološka ordinacija CardioPalestra

- Po čemu je ova ordinacija prepoznatljiva


Po vrhunskim stručnjacima iz oblasti kardiovaskularne medicine i pulmologije koji vole i žele da rade ili saradjuju sa ovom ordinacijom. U „CARDIOPALESTRI” rade provereni specijalisti sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom stečenim uglavnom na Institutima u Sr. Kamenici. Neki od njih su lideri u svojim oblastima i iza njih stoji ogroman broj pacijenata , ali i mladjih kolega kojima su prenosili svoje znanje i iskustvo. U ovoj ordinaciji rade samo oni stručnjaci kojima su pacijenti i njihovo zdravlje bili na prvom mestu. Takav stav je uslovio i odličan kvalitet, te nije redak slučaj da se pacijenti iz drugih ordinacija šalju na ekspertske preglede (na primer ehokardiografske), kada su u pitanju pacijenti sa kompleksnim dijagnozama.


- Šta je cilj ordinacije CARDIOPALESTRA?


Cilj ordinacije jeste da ostvari ono zbog čega je i započeta. Da budu zadovoljni i njeni pacijenti i zaposleni u njoj. Ovaj cilj se može dostići samo ako pacijenti prepoznaju da je ordinacija namenjena i posvećena njima, da je svaki deo savremene opreme i prostora dizajniran tako da se oni osećaju prijatno, sigurno i veruju u izvršene dijagnostičko-terapijske mere. Veoma je bitno da vremenom poboljšaju kvalitet života i time steknu poverenje u „CARDIOPALESTRU“ kao oslonac i zalog njihove dobre zdravstvene budućnosti. Zaposleni u ordinaciji svojom ljubaznošću, profesionalnošću, stalnim stručnim usavršavanjem i posvećenošću, predstavljaju sa svoje strane dobar zalog kvaliteta lečenja i kvaliteta života svojih pacijenata.


- Ekspertski ultrazvuk srca u ordinaciji “CARDIOPALESTRA”


Ekspertski ultrazvuk srca (ehokardiogram) predstavlja odličnu metodu za dijagnostiku i najsitnijih poremećaja morfologije i/ili funkcije srca. Korišćenjem posebnih ultrazvučnih tehnika i pripadajućih softera, mogu se, na primer, detektovati i minimalne promene kontrakcije sitnih delova srčanog mišića. Ovo je izuzetno bitno s obzirom na postojeću Covid 19 pandemiju i subjektivno stanje mnogih obolelih koji se loše osećaju mesecima nakon pojave bolesti. Kod njih je veoma važno utvrditi da li postoje zone srčanog mišića (miokarda) zahvaćenih upalom (miokarditis)! Nekada su zahvaćene zone veoma sitne i neprepoznatljive običnom ultrazvučnom tehnikom, te se moraju primeniti neke ekspertske tehnike (tzv. „strain“, na primer).


Pored navedenog, postoje i druge situacije u kojima je uputno uraditi ekspertski (kompletni ehokardiografski pregled sa korišćenjem različitih potrebnih tehnika). Tako, na primer, procena potrebe zamene (operacije) srčanih zalistaka zavisi od kvalitetno uradjenog ehokardiograma, korišćenjem više različitih tehnika pregleda. Postoje i mnoga druga stanja u kojima je ekspertski ultrazvuk srca izuzetno bitan za postavljanje prave dijagnoze, a samim tim i ispravnog lečenja!


U ordinaciji CARDIOPALESTRA radi vrhunski tim stručnjaka iz ekspertske ehokardiografije, na čelu sa Dr Biljanom Radišić koja je radni vek posvetila hiljadama pacijenata Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine kao i mladjim kardiolozima Instituta koji pretežno zahvaljujući njoj danas odlično vladaju različitim ehokardiografskim tehnikama.

  • Hirurgija
  • Kardiologija
  • Pulmologija
Ponedeljak
16:00h - 20:00h
Danas Utorak, 23.07.2024.
Zatvoreno 16:00h - 20:00h
Sreda
16:00h - 20:00h
Četvrtak
16:00h - 20:00h
Petak
16:00h - 20:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

Poliklinika CardiosI mi smo na LekarskiPregled.rs