Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Očna ordinacija i optika UNA
Očna ordinacija i optika UNA profilna slika

Očna ordinacija i optika UNA

Tradicija, poverenje i stručnost na jednom mestu

(0)

Žarka Zrenjanina 25A, Pančevo (Pronađi Na Mapi)
 38166351230    38113355900  

Oftalmologija
  • Pančevo

Očna ordinacija i optika UNA

„UNA“ je specijalistička očna ordinacija i optika koja svoj renome temelji na porodičnoj tradiciji dugoj četrdeset godina.

Kao mala, lokalna porodična kompanija, izdvojili smo se po pružanju kompletne usluge, uz rešavanje svih problema vezanih za vid. Naša misija je doprinos zdravom vidu tokom života.

Nastojimo premašiti očekivanja naših pacijenata visokokvalitetnom uslugom, rešenjima i proizvodima.

Posvećeni smo ostajanju na vrhu naše profesije uz najsavremeniju opremu i kontinuiranu edukaciju. Verujemo da pružajući pacijentima najviši kvalitet nege, poboljšavamo kvalitet njihovih života.

Iako je „UNA“ postala sinonim za kvalitet i najbolja rešenja, u svakom trenutku možemo ponuditi ne samo najnovija i najsofisticiranija rešenja, već i zadovoljiti potrebe klijenata svih uzrasta i želja. I dalje nameravamo u svakom pogledu pratiti, ne samo estetske trendove, već i sve tehnološke novosti u okviru struke.

Maja Jakovljević

Maja Jakovljević
Optometrist

Završila PMF Novi Sad, Departman za fiziku, Smer Optometrija

Prvi strukovni optometrista u Srbiji. Od 2000. godine zaposlena u porodičnoj kompaniji.


"Svakodnevno uviđam koliko klijentima znači moja posvećenost. Jako mi je važno da se naš susret završi sa poverenjem, najboljim individualnim rešenjem i na obostrano zadovoljstvo. Verujem da se svaki moj klijent uvek oseća kao da je jedini, bez obzira na obim mog posla i ukupan broj pregleda tog dana. Vreme jeste novac, ali moji klijenti su za mene najveće bogatstvo."

Vlado Miletić

Vlado Miletić
dr Vlado Miletić

Medicinski fakultet završio u Beogradu 1975. godine. Specijalizaciju i postdiplomski studij za magisterium 1985. godine u Zagrebu. Član je Udruženja oftalmologa i kontaktologa Srbije.

  • Oftalmologija
Ponedeljak
09:00h - 19:00h
Danas Utorak, 23.07.2024.
Zatvoreno 09:00h - 19:00h
Sreda
09:00h - 19:00h
Četvrtak
09:00h - 19:00h
Petak
09:00h - 19:00h
Subota
09:00h - 13:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.