Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Ordinacija Dr Dragana Petrović Popović
Ordinacija Dr Dragana Petrović Popović profilna slika

Ordinacija Dr Dragana Petrović Popović

Ordinacija Dr Dragana Petrović Popović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspec. onkolog

(0)
AntiagingDermatologijaHirurgija
  • Beograd

Ordinacija Dr Dragana Petrović Popović

Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma. 

Medicinski fakultet je završila u Beogradu.

Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kao i užu specijalizaciju iz onkologije upisala i završila sa odličnim ocenama na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Nakon osnovnih studija završava poslediplomske studije – akademske specijalističke studije iz ortopedije, takođe u Beogradu. Mentor: Prof dr Marko Bumbaširević. Trenutno je na doktorskim studijama iz rekonstruktivne hirurgije. U Kliničkom centru Srbije na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju zaposlena je od 2009. godine. U svakodnevnom radu obavlja sve operacije iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kao i lečenja opekotina. Više od 15 godina se bavi antiagingom.

Posebno interesovanje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu pokazuje prema ranom otkrivanju i lečenju melanoma i tumora kože, rekonstrukciji dojke, kao i prema antiagingu i estetskoj hirurgiji. Primenjuje najsavremenije hirurške tehnike u hirurgiji intimne regije kao i laserske tretmane. Član konizilijuma za melanoma i deo tima za biopsiju stražarskog limfnog nodusa, SLNB ( Sentinel Lymph Node Biopsy). SLNB se bavi od samog uveđenja ove metode na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Aktivno učestvuje kao predavač i autor i prezentuje svoje radove na kongresima iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u zemlji i inostranstvu. Autor je više stručnih i naučnih radova koji su publikovani u medjunarodnim stručnim časopisima.

Kao stipendista Američko-Austrijske Fondacije usavršavala se u Beču , Salzburgu i Minhenu.

Član World Society of International Anti-aging Medicine (WOSIAM).

Član International Dermoscopy Society.

Član Srpskog udruženja za lečenje rana.

Član Srpskog uduženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju SRBPRAS. Član European Assotiation of Dermato Oncology ( EADO)

Član upravnog odbora Srpskog udruzenja za lečenje rana.

Član European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery EASAPS and European Society of Aesthetic Plastic Surgery ESAPS

Član American Society of Plastic Surgeons


  • Antiaging
  • Dermatologija
  • Hirurgija
Danas Ponedeljak, 22.07.2024.
Otvoreno 10:00h - 18:00h
Utorak
10:00h - 18:00h
Sreda
10:00h - 18:00h
Četvrtak
10:00h - 18:00h
Petak
10:00h - 18:00h
Subota
10:00h - 14:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

Hirurgija Dr ĐokovićI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Tesla Medical GroupIME KOJE ZNATE, DOKTORI KOJIMA VERUJETE.

profile-sample1

EuroesteticSavršena lepota je dostižna. Bitno je samo poverenje!