Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić
Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić profilna slika

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić

Najsnažniji saveznik u donošenju odluka o zdravlju i zdravom načinu života!

(0)

Vojvode Stepe 120, Beograd (Pronađi Na Mapi)
 064 - 46 65 421  

Opšta medicina
  • Beograd

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić

Opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga.  

Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena telesna temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastrične tegobe, obrada manjih rana i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja, Vaš lekar opšte medicine mora biti tu za Vas.


O ordinaciji


Ordinacija DR IVAN RADIĆ se bavi unapređenjem zdravlja, sprečavanjem i ranim otkrivanjem bolesti, lečenjem akutnih i hroničnih stanja i bolesti, medicinskom rehabilitacijom, pri čemu uvek vodimo računa o svim potrebama i mogućnostima naših pacijenata. Bez čekanja u redu, svakom pacijentu je posvećeno dovoljno vremena, te se bez ikakve žurbe i u miru može porazgovarati, uzeti detaljne podatke o bolesti, uraditi kompletan pregled po sistemima, ordinirati terapija u skladu sa najnovijim smernicama uz objašnjenje i saglasnost pacijenta, te savetovati o daljnjem postupku i toku bolesti. Ukoliko niste u mogućnosti s obzirom na stanje bolesti doći u ordinaciju, ili jednostavno želite kućni komfor, stojimo Vam na raspolaganju u vidu kućne posete.


U slučaju potrebe, u hitnim stanjima, dostupni smo Vam 24h pozivom na mobilni telefon: 064 466 54 21


Osnivač i stalno zaposlen u ordinaciji je dr Ivan Radić sa iskustvom rada u hitnoj pomoći i položenim kursevima Evropskog resuscitacionog saveta (ERC): Intermediate Life Support (ILS), Advance Life Support (ALS), kurs taktičke medicine, IPHTLS 2- trauma kurs, koji je ujedno i aktivan član Resuscitacionog saveta Srbije. Takođe je član Udruženja za istraživanje i tretman bola Srbije (UITBS). Od Oktobra 2017.godine je na specijalističom usavršavanju iz interne medicine, koje obavlja u Kliničkom centru Srbije. Od Juna 2019. godine je ordinirajući lekar u domu za stara lica "Dom Vožd 011", a od Januara 2022. godine i u domu za stara lica "Dom Vožd", te je stekao u svakodnevnom radu veliko iskustvo u rešavanju problematike sa starijim, najranjivijim osobama . 


Kvalitet koji se može ostvariti u privatnoj zdravstvenoj zaštititi mora biti dostupan svima i u skladu sa tim načelom je i formiran cenovnik usluga!!!

Iako se većina tegoba i bolesti može u skladu sa smernicama uspešno lečiti i izlečiti na nivou opšte medicine, u slučaju potrebe se organizuje i upućuje na specijalistički pregled i dodatnu dijagnostiku.


S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju vezanu za infekciju Covid-19, obavezno je prethodno javljanje i zakazivanje pregleda, kako bi se moglo odlučiti na osnovu tegoba da li se pacijent može pregledati i zbrinuti u ordinaciji DR IVAN RADIĆ, ili je potrebno da se javi u neku od Covid ambulanti. Preglede možete zakazati na telefon 011/246 8067 ili 064 466 54 21.


  • Opšta medicina
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

ProHealth clinicProHealth clinic se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.