Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Stomatološka ordinacija Černy
Stomatološka ordinacija Černy profilna slika

Stomatološka ordinacija Černy

NE DOZVOLITE DA VAS IDEJA O ZUBNIM BURGIJAMA I IGLAMA ZAUSTAVI OD NAMERE DA DOBIJETE PERFEKTAN OSMEH!

(0)

Miloja Đaka 32b, apt no. 9, Beograd (Pronađi Na Mapi)
 063 - 72 77 191    060 - 55 51 274  

Stomatologija
  • Beograd

Stomatološka ordinacija Černy

Nakon uspešne dvadesetogodišnje profesionalne prakse u Johanezburgu, Ordinacija Černy, počev od proleća 2021.g., nastavlja sa svojim radom u Beogradu.

Dr Aleksandra Černy diplomirala je stomatologiju na Univerzitetu u Beogradu 1990.g. Posle završenog obaveznog profesionalnog staža, seli se u Južnoafričku Republiku, gde prvih pet godina radi u državnim bolnicama u Johanesburgu. Licencu za otvaranje private stomatološke prakse stiče 2001.g., od kada počinje sa radom Ordinacija Černy.


Dr Černy 2003.g. završava postdiplomske studije iz oblasti implantologije na univerzitetu Stellenbosch Univesity, Cape Town, čime ordinacija proširuje i unapređuje delokrug rada.

Godine 2020. dr Aleksandra Černy je odlučila da svoj život i rad nastavi u rodnom Beogradu. Novi prostor za ordinaciju lociran je na Dedinju, te u prijatnom, savremeno opremljenom prostoru, ordinaciji nastavlja svoju veoma uspešnu dvodecenijsku praksu.

Stomatološka ordinaciji Černy u Beogradu pridružuje se i doktorkin sin, stomatolog dr Miloš Černy, sa željom da nastavi porodični biznis i doprinese da ordinacija nastavi svoj rast i napredak.


Osim standardnih stomatoloških, protetičkih i hiruških tretmana, u Ordinaciji Černy poseban akcenat stavlja se na prevenciju razvoja karijesa kod pacijenata, korišćenjem dijagnodent lasera koji registruje problem u početnoj fazi. Ordinacija je fokusirana na pružanje bezbolnih stomatoloških tretmana u početnim stadijumima karijesnih lezija, koristeći preventivne, neagresivne metode za suzbijanje bolesti, a time i fobija kod pacijenata.

Dr Aleksandra Černy poseduje licencu HPCSA (Udruženje stomatologa i lekara Južnoafričke Republike) i Stomatološke komore republike Srbije.

  • Stomatologija
Ponedeljak
11:00h - 19:00h
Danas Utorak, 23.07.2024.
Zatvoreno 11:00h - 19:00h
Sreda
11:00h - 19:00h
Četvrtak
11:00h - 19:00h
Petak
11:00h - 19:00h
Subota
10:00h - 15:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

Dental JovanovićI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Stomatološka ordinacija AstraStomatološka ordinacija za celu porodicu

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr JokanovićPosetite nas i uverite se u to da nam je vaš osmeh najvažniji!

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr Zagorka UzunovićStomatološka ordinacija Dr Zagorka Uzunović se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Šumice Dental StudioŠumice Dental Studio se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr PantazisNaša ordinacija je specijalizovana za stvaranje lepih i zdravih osmeha.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr Popovićwww.drpopovic.com Jedina u Srbiji akreditovana TEMOS akreditacijom

profile-sample1

Proestetik dental care studioUsluge svih specijalnosti stomatologije!

profile-sample1

C Dental CenterJedna lokacija, najbolji stručnjaci, sve stomatološke usluge!

profile-sample1

Specijalisticka ordinacija dentalne medicine iz oblasti stomatoloske protetike Zivkovic OlgaSpecijalisticka ordinacija dentalne medicine iz oblasti stomatoloske protetike Zivkovic Olga se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mre

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr DujevskiStomatološka ordinacija Dr Dujevski se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Ordinacija Stomatolog.rsI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

WeSmileI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Stomatološka ordinacija NinkovićStomatološka ordinacija Ninković se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.