Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Stomatološka ordinacija Dr Popović
Stomatološka ordinacija Dr Popović profilna slika

Stomatološka ordinacija Dr Popović

www.drpopovic.com Jedina u Srbiji akreditovana TEMOS akreditacijom

(0)

Bregalnička 6, Beograd (Pronađi Na Mapi)
 060 - 11 11 000  

Stomatologija
  • Beograd

Stomatološka ordinacija Dr Popović

www.drpopovic.com


Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dr Popović, praksu koja već 33 godina brine o osmesima svih generacija!

Kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Srbiji nudimo Vam širok dijapazon stomatoloških usluga, ali smo fokusirani na one koje najviše poboljšavaju kvalitet života naših pacijenata – oralna hirurgija i implantologija, kao i regeneracija mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologija i protetika. Da bi naše usluge bile što kvalitetnije ali i bezbolnije i brze, koristimo najsavremeniju i najnapredniju tehnologijom na tržištu, kao što je laser za meka tkiva, CAD/CAM oprema, apex lokator, intraoralna kamera i mnoge druge. Ovo je samo jedan od kvaliteta koji nas izdvaja od konkurencije.

Tokom svih ovih decenija poslovanja, uspešno smo zbrinuli na hiljade klijenata kroz sve aspekte stomatoloških usluga. Dr Dragoslav Popović, osnivač prakse sa preko 35 godina iskustva, želeo je da izgradi porodičnu praksu koja brine za pacijente svih uzrasta i u tome je uspeo. Tu viziju je preuzeo i usavršio njegov sin, magistar i specijalista oralne hirurgije dr Nemanja Popović koji uspešno vodi praksu već 10 godina uporedo usavršavajući najsavremenije tehnike implantologije i oralne hirurgije kontinuiranom edukacijom u zemlji i inostranstvu, sve to u cilju pružanja što kompletnije nege koja je posebno prilagođena svakom pacijentu.

Pored mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata iz Srbije, naše usluge sve više koriste pacijenti iz celog sveta, čiji se broj konstantno povećava. Taj porast se objašnjava najpre kvalitetom naših usluga i brigom za pacijente pre, za vreme i posle posete, o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva stranih klijenata kao i popularizacijom Beograda kao turističke destinacije. Sa ponosom tvrdimo da smo među jedinima na tržištu sa potpuno zaokruženim paketom usluga – ne samo stomatoloških već i usluga organizacije dolaska, smeštaja pa čak i aktivnosti u Beogradu, uz prevodioca, ukoliko osoblje ordinacije ne govori jezik koji pacijentu odgovara. Ključ uspeha u smislu dentalnog turizma su upravo naš odnos prema pacijentima i kvalitet usluge koju pružamo, a pored toga i mogućnost da dožive Srbiju i Beograd kao najatraktivniju destinaciju u regionu.Pozivamo Vas da se uverite u kvalitet naših usluga i postanete deo naše porodične tradicije!


Mr sci. dr spec. Nemanja Popović

Mr sci. dr spec. Nemanja Popović
Specijalista oralne hirurgije i implantologije


Dr spec. Ana Bogosavljević

Dr spec. Ana Bogosavljević
Specijalistkinja dentalne protetike


Dr Majda Popović

Dr Majda Popović
Doktorka stomatologije


Dr Ljiljana Nikolić Milošević

Dr Ljiljana Nikolić Milošević
Doktorka stomatologije


Dr Ivan Georgiev

Dr Ivan Georgiev
Doktor stomatologije


Tamara Lukić

Tamara Lukić
Stomatološka sestra


  • Stomatologija
  • Generali Generali
  • Uniqa Uniqa
Ponedeljak
10:00h - 18:00h
Danas Utorak, 23.07.2024.
Zatvoreno 10:00h - 18:00h
Sreda
10:00h - 18:00h
Četvrtak
10:00h - 18:00h
Petak
10:00h - 18:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

C Dental CenterJedna lokacija, najbolji stručnjaci, sve stomatološke usluge!

profile-sample1

Specijalisticka ordinacija dentalne medicine iz oblasti stomatoloske protetike Zivkovic OlgaSpecijalisticka ordinacija dentalne medicine iz oblasti stomatoloske protetike Zivkovic Olga se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mre

profile-sample1

Šumice Dental StudioŠumice Dental Studio se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr PantazisNaša ordinacija je specijalizovana za stvaranje lepih i zdravih osmeha.

profile-sample1

Dental JovanovićI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr Zagorka UzunovićStomatološka ordinacija Dr Zagorka Uzunović se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Proestetik dental care studioUsluge svih specijalnosti stomatologije!

profile-sample1

Stomatološka ordinacija AstraStomatološka ordinacija za celu porodicu

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr DujevskiStomatološka ordinacija Dr Dujevski se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija ČernyNE DOZVOLITE DA VAS IDEJA O ZUBNIM BURGIJAMA I IGLAMA ZAUSTAVI OD NAMERE DA DOBIJETE PERFEKTAN OSMEH!

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr JokanovićPosetite nas i uverite se u to da nam je vaš osmeh najvažniji!

profile-sample1

WeSmileI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Ordinacija Stomatolog.rsI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Stomatološka ordinacija NinkovićStomatološka ordinacija Ninković se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.