Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Fizio Forma
Fizio Forma profilna slika

Fizio Forma

Fizio Forma se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

(0)

Fizio Forma, Pilota Mihaila Petrovica 70a, Beograd (Pronađi Na Mapi)
 065 - 45 77 088  

Reumatologija i fizikalna medicina
  • Beograd

Fizio Forma

Fizio Forma spaja 30 godina kliničkog iskustva iz zemlje i inostranstva, obrazovanje na brojnim domaćim i međunarodnim kongresima, obrazovne aktivnosti kao profesora kliničkih predmeta za mnoge fizioterapeute i rad sa vrhunskim sportistima sa invaliditetom.

Naš cilj je da pružimo sve što fizikalna medicina i rehabilitacija mogu da poboljšaju funkcionalno i zdravstveno stanje pacijenta na jednom mestu blizu njihovog stanovanja.

Svaki dan je posvećen dobrobiti naših pacijenata, želimo da se svi osećaju posebno i da njihove potrebe budu rešene bez osećaja da su samo još jedan pacijent.

Fizio Forma ima kompetentan tim i savremenu opremu koja omogućava visok standard medicinske usluge. Rezultate postižemo timskim radom, individualnim i holističkim pristupom. Ljubazno osoblje i ugodna atmosfera su zagarantovani. Ordinacija nudi napredne usluge iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije.

Tim stručnjaka i saradnika vodi Prim dr Rade Babović dr sc. med., specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa velikim kliničkim iskustvom u radu sa različitim funkcionalnim problemima.

Prim dr Rade Babović

Prim dr Rade Babović
DR SC. MED. SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE


  • Reumatologija i fizikalna medicina
Danas Ponedeljak, 22.07.2024.
Otvoreno 12:00h - 20:00h
Utorak
12:00h - 20:00h
Sreda
12:00h - 20:00h
Četvrtak
12:00h - 20:00h
Petak
12:00h - 20:00h
Subota
09:00h - 13:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

Minute Nurse - Centar za negu starih i bolesnihMinute Nurse - Centar za negu starih i bolesnih se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

ProHealth clinicProHealth clinic se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Tesla Medical GroupIME KOJE ZNATE, DOKTORI KOJIMA VERUJETE.