Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Ordinacija dr Aleksandar Radovanović
Ordinacija dr Aleksandar Radovanović profilna slika

Ordinacija dr Aleksandar Radovanović

I mi smo na LekarskiPregled.rs

(0)

Strahinjića Bana 74, Beograd (Pronađi Na Mapi)
 063 - 20 65 69  

AntiagingStomatologija
  • Beograd

Ordinacija dr Aleksandar Radovanović

Centar za zubnu implantologiju i primenu lasera u oralnoj hirurgiji dr Aleksandar Radovanović osnovana je 1994. godine. Njen osnivač i vlasnik je dr Aleksandar Radovanović specijalista oralne hirurgije. Centar se usko specijalizovao za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije, naročito u laserskom lečenju paradontopatija, oboljenja mekih tkiva i usne duplje. Stomatološka ordinacija pruža i ostale stomatološke usluge iz domena estetske i rekonstruktivne stomatologije. Tu pre svega treba istaći lasersko beljenje zuba, ugradnja faseta i bezmetalnih keramičkih krunica koje predstavljaju vrhunsko dostignuće u estetskoj stomatologiju.


Privatna specijalistička stomatološka ordinacija Dr Aleksandar Radovanović u Beogradu pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, paradontologije, ortodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom novih proteteskih materijala, koji prate savremene evropske standarde. Uz modernu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa vašim zahtevima i vašim mogućnostima.


Stomatološka ordinacija nudi stomatološke usluge iz domena lečenja paradontopatija, oboljenja mekih tkiva i usne duplje, savremenom laser tehnikom, koja u odredjenim indikacijama pruža neuporedivo brži postoperativni oporavak i bolji kvalitet lečenja. Iz protetskog spektra usluga, pored bezmetalne keramike koja sa aspekta rekonstrukcije i estetike predstavlja najviši uslužni nivo, ordinacija pruža i ostale protetske stomatološke usluge gde su uključene standardne metalokeramičke krune, parcijalne i totalne proteze sa popularnim i pristupačnim cenama.

  • Antiaging
  • Stomatologija
Danas Ponedeljak, 22.07.2024.
Otvoreno 09:00h - 20:00h
Utorak
09:00h - 20:00h
Sreda
09:00h - 20:00h
Četvrtak
09:00h - 20:00h
Petak
09:00h - 20:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.

Slične ordinacije u blizini

profile-sample1

Proestetik dental care studioUsluge svih specijalnosti stomatologije!

profile-sample1

Dental JovanovićI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Stomatološka ordinacija AstraStomatološka ordinacija za celu porodicu

profile-sample1

C Dental CenterJedna lokacija, najbolji stručnjaci, sve stomatološke usluge!

profile-sample1

Specijalisticka ordinacija dentalne medicine iz oblasti stomatoloske protetike Zivkovic OlgaSpecijalisticka ordinacija dentalne medicine iz oblasti stomatoloske protetike Zivkovic Olga se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mre

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr Zagorka UzunovićStomatološka ordinacija Dr Zagorka Uzunović se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr JokanovićPosetite nas i uverite se u to da nam je vaš osmeh najvažniji!

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr PantazisNaša ordinacija je specijalizovana za stvaranje lepih i zdravih osmeha.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr Popovićwww.drpopovic.com Jedina u Srbiji akreditovana TEMOS akreditacijom

profile-sample1

WeSmileI mi smo na LekarskiPregled.rs

profile-sample1

Šumice Dental StudioŠumice Dental Studio se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija ČernyNE DOZVOLITE DA VAS IDEJA O ZUBNIM BURGIJAMA I IGLAMA ZAUSTAVI OD NAMERE DA DOBIJETE PERFEKTAN OSMEH!

profile-sample1

Stomatološka ordinacija Dr DujevskiStomatološka ordinacija Dr Dujevski se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Stomatološka ordinacija NinkovićStomatološka ordinacija Ninković se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

profile-sample1

Ordinacija Stomatolog.rsI mi smo na LekarskiPregled.rs