Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LekarskiPregled.rs - Porodični lekar
Porodični lekar profilna slika

Porodični lekar

Porodični lekar se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

(0)

Cvijićeva 14, Smederevo (Pronađi Na Mapi)
 064 - 19 16 882  

Kućna negaOpšta medicinaUltrazvučna dijagnostika
  • Smederevo

Porodični lekar

Specijalistička ordinacija opšte medicine – porodični lekar, pruža pomoć i prati zdravstveno stanje svakog člana Vaše porodice bez obzira na pol i starost. On može da leči decu, tinejdžere i odrasle osobe, poseduje znanje za lečenje širokog spektra zdravstvenih problema. Na ovaj način lečenja stiče se poverenja u lekara, izgrađuje dublji odnos koji može da traje do kraja života.



Porodični lekar je detaljno upoznat sa istorijom bolesti vaše porodice

Kada Vas jedan lekar leči godinama , on ima mogućnosti da upozna i razume ne samo Vaše trenutno zdravstveno stanje već da ga poveže sa ostalim problemima koji su možda godinama prisutni. Genetski faktori isto kao i faktori sredine , imaju presudan efekat na odrastanje osobe koja bi uz prisustvo porodičnog lekara mogla da proceni svoje faktore rizika ka hroničnim bolestima i predusredi njihovovo nastajanje.



Porodični lekar poznaje odnose u Vašoj porodici, poznaje Vaš karakter i zahvaljujući tome može da proceni da li je reč o ozbiljnoj bolesti ili prolazno stanje i stres.

  • Kućna nega
  • Opšta medicina
  • Ultrazvučna dijagnostika
Danas Ponedeljak, 22.07.2024.
Otvoreno 12:00h - 20:00h
Utorak
12:00h - 20:00h
Sreda
12:00h - 20:00h
Četvrtak
12:00h - 20:00h
Petak
12:00h - 20:00h
ONLINE zakazivanje u pripremi! Uskoro ćete biti u mogućnosti da u realnom vremenu pogledate sve dostupne termine izabranog doktora i svoj pregled zakažete direktno sa platforme LekarskiPregled.rs


Nastojimo da sve informacije koje vidite budu proverene i tačne.

Konstantno proveravamo sve informacije koje možete videti na servisu. Jako je važno imati tačne informacije koje utiču na vaše elektronsko zakazivanje pregleda.
Takođe, recenzije prolaze kroz striktan algoritam kako bi se proverila njihova verodostojnost.

Ne postoji način da ordinacija ili doktor plati kako bi se loša recenzija obrisala ili dobra dodala. Sve recenzije su onakve kakve ih je pacijent ostavio.

Svaka informacija ili recenzija, koja nije validna ili krši pravila uslova korišćenja, biće automatski uklonjena od strane LekarskiPregled.rs moderatora.