Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

Srećno dete je - zdravo dete

Zakaži pregled kod pedijatra

Želiš da zakažeš termin kod pedijatra što pre?
Možda ipak imaš neki drugi datum u planu?

Platforma LekarskiPregled.rs pruža zakazivanje pregleda online kod pedijatra, brzo, sigurno i lako.

Pronađi najboljeg pedijatra u gradu

Izaberi pedijatra

Pogledaj listu dostupnih lekara, pronađi uslugu ili pročitaj recenzije. Biraj lekara po svojim kriterijumima.

Pronađi slobodan termin

Nema potrebe za pozivanjem pedijatrije, i samim tim nema ni čekanja. Tvoje dete je uvek sledeće!

Zakazivanje pregleda 24/7

Naš sistem je operativan 24 sata dnevno, i uvek pruža uvid u slobodne termine u realnom vremenu.

Pregled kod pedijatra

Pedijatrija je grana medicine koja se bavi zdravljem deteta - od rođenja do adolescenije. Može se reći da je medicinska grana u rayvojnoj dobi.

Pedijatar je prvi lekar sa kojima se konsultujete kada vam je dete bolesno. Učestalost pedijatrijskih poseta se menja u skladu sa uzrastom deteta. Osim kada je beba bolesna, one moraju da posete pedijatra nekoliko puta dok ne na naрu dve godine. Prvi pedijatrijski pregled se dešava u roku od 48 do 72 sata od rođenja bebe. Druga poseta se dešava za dve do četiri nedelje. Tokom prve godine života bebe, raspored poseta pedijatru je dva, četiri, šest, devet i dvanaest meseci. Pedijatrijske posete su na 15, 18 i 24 meseca tokom druge godine života deteta.

Blog: Detetovi izmišljeni prijatelji

Lekarska ordinacija Dr Ristović profilna slika

Lekarska ordinacija Dr Ristović

I mi smo na LekarskiPregled.rs

ProHealth clinic profilna slika

ProHealth clinic

ProHealth clinic se sa zadovoljstvom može pohvaliti da je deo najveće medicinske mreže.

Miloš P.

Veoma bitna stvar kada tražim pedijatra je da je lekar proveren, dobro ocenjen i da je pedijatrijska ordinacija u mojoj blizini.

Jovana S.

Veoma sam zahvalna platformi Lekarski pregled što mi je omogućeno da u svakom trenutku pronađem slobodan termin za pregled svog deteta.

Dragan J.

Potreba za ovakom platformom je više nego očigledna!

Ostani informisan.
Pomozi klincima.


Prijavi se na naš newsletter i ne propusti najvažnije savete iz oblasti cele medicine i pedijatrije. Tu su i zdravi recepti, fizičke vežbe koji će pomoći tvom detetu da (p)ostane zdravo.

Prijavi se na naš newsletter i ne propusti najvažnije savete iz oblasti medicine

Uz pomoć naših besplatnih medicinskih alata, možeš jednostavnim unošenjem parametara izračunati trenutno stanje svog organizma.

Razvijamo ove alate kako bi ti pomogli da bolje upoznaš sebe i svoj organizam, da pretvorimo komplikovanu modernu medicinu u nešto što svi možemo da razumemo.

Svaki od alata je praćen tekstom i objašnjenjem kako se koristi, i kako se rezultati tumače.

DODATNO

Besplatni zdravstveni alati

Lekarski pregled kolaz logo

Sistem za besplatno zakazivanje pregleda dostupan je za sve medicinske ustanove i ordinacije.

Da li želite da podignete nivo poslovanja svoje ordinacije?


 • Proširite vidljivost svoje ordinacije i privučete nove pacijente
 • Povećajte broj zakazivanja i smanjite broj praznih termina
 • Izgradite poverenje sa budućim pacijentima putem recenzija
 • Povećana dostupnost: Pacijenti mogu jednostavno zakazati pregled putem interneta, što znači da ordinacije mogu biti dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
 • Povećane prihoda: Jednostavniji proces zakazivanja može pomoći u povećanju broja pacijenata koji zakazuju termine i time povećati prihod ordinacije.
 • Povećana učinkovitost rada: Automatizacija procesa zakazivanja omogućuje vlasnicima ordinacija da se fokusiraju na druge aspekte poslovanja, smanjujući teret administrativnih zadataka.
 • Povećana učinkovitost rada: Automatizacija procesa zakazivanja omogućuje vlasnicima ordinacija da se fokusiraju na druge aspekte poslovanja, smanjujući teret administrativnih zadataka.

Često postavljana pitanja

Da li mogu zakazati svaki vid pregleda kod pedijatra?

Da! Zakazivanje se vrši u 3 koraka.

 • Pronađi i izaberi pedijatra
 • Označi vrstu pregleda
 • Selektuj željeni datum i vreme
 • Klikni zakaži
Nakon zakazanog pregleda, dobićeš email u kom potvrđujemo pregled, i gde takođe možeš nači dosta bitnih informacija u vezi sa istim. Kako da dođeš do ordinacije, informacije ordinacije, informacije lekara itd.

Termin koji zakazuješ, garantuje ti stopostotnu posvećenost lekara. Ne postoje duple rezervacije i stoga te najlepše molimo, da ukoliko ne budeš u mogućnosti da dođeš na pregled, isti ili otkažeš ili promeniš za neki drugi datum.

Želim da je doktor muško / žensko. Da li mogu da filtriram rezultate po polu lekara?

Da, možeš zahtevati da rezultati pretrage za pedijatra budu sortirani po željenom polu. Na strani rezultata pretrage, u sekciji filteri, selektujte pol koji bi pedijatar trebalo da bude i pokrenite pretragu.

Želim da vidim rezultate po oceni lekara pedijatra ili po oceni ordinacije. Da li je to moguće?

To je svakako jedan od ključnih filtera koji će imati jako veliki uticaj na konačnu selekciju lekara. Na stranici rezultata pretrage, u gornjem delu ekrana postoji filter "Sortiraj Po" na kom možeš da izabereš opciju iz padajućeg menija. Sortiraj po najboljoj oceni lekara je ono što ti treba.

Ja samo želim opšti redovni pregled kod pedijatra.

Super! U koliko pedijatra ili pedijatrijska ordinacija nude konsultacije, možeš to videti na njihovom profilu.

Ko je pedijatar?

Pedijatar je dečiji lekar koji treba da brine o zdravlju i razvoju vašeg deteta, zato ga je potrebno pažljivo birati.

Šta sve mora da poseduje dobar dečiji lekar?

Lekar tvog deteta je na neki način porodični lekar, koji brine o zdravlju i vitalnosti onih koji su nam najbitniji. Da bi neko postao dečiji lekar, mora posedovati specijalizaciju iz oblasti pedijatrije, ali pre svega mora imati osobine koje će odgovarati tebi i tvom detetu.

Nakon rođenja, posete pedijatra i pedijatrijski pregledi su veoma česti, što zbog redovnih kontrola i vakcina, to i zbog osetljivosti mališana u prvim godinama. Dečiji lekar nakon pete godine starosti, kada dete ojača i stekne imunitet, dečiji lekar je osoba kod koje ćete dolaziti verovatno samo na redovne godišnje preglede. On će najbolje, imajući u vidu celokupno zdravstveno stanje znati kada je tvoje dete bolesno i u skladu sa tim odrediti adekvatnu terapiju.

Koliko često treba da posećujete pedijatra?

Ko je pedijatar, majka saznaje još u trudnoći, kada se prijavi u najbližu dečju ambulantu u mestu svog prebivališta. Broj poseta zavisi od toga koliko brzo majka bude otpuštena iz bolnice. Kada beba napuni mesec dana, treba je odvesti na rutinski pregled radi merenja visine i težine, kako bi se isključila razvojna patologija. Tokom prve godine života dete treba da posećuje pedijatra najmanje jednom mesečno. Uz takav raspored, pedijatar, koji leči i prati dinamiku razvoja bebe, moći će na vreme prepoznati sva odstupanja i bolesti, zakazati termine za rutinske vakcinacije. Nakon godinu dana odlasci pedijatru nisu obavezni, izuzev redovnih poseta ambulanti radi vakcinacije. Lekar će vas takođe upoznati sa rasporedom vakcinacije. Obavezno zakažite pregled kod pedijatra ako dete ima temperaturu, bolove u stomaku, kostima ili glavi, ako se primećuju se probavne smetnje, ili ako se javljaju glavni simptomi zaraznih i alergijskih bolesti: promuklost, crvenilo očnih jabučica, curenje iz nosa, kašalj, crvenilo , peckanje ili svrab kože. Sumnja na fiziološke ili psihičke smetnje kod deteta takođe je važan razlog za zakazivanje pregleda kod pedijatra.