Besplatna platforma za pedijatrijske ordinacije

LekarskiPregled.rs platforma je namenjena svim privatnim pedijatrijskim ustanovama, i predstavlja napredno sistemsko rešenje za unapređenje rada ordinacije. Vaše mesto je online.

Traži pristup
Besplatna online platforma za zakazivanje pregleda

SVE JE GOTOVO U 1-2-3 KORAKA

Više o platformi LekarskiPregled.rs

Platforma LekarskiPregled.rs je besplatni web servis gde pacijenti pronalaze lekare.
Kako bi pacijenti pronašli vašu pedijatrijske ordinaciju, potrebno je da budete prisutni online. I to ne samo kroz vaš websajt! Brza pretraga pedijatara i ordinacija privatne prakse. Lako zakazivanje pregleda online i još lakša komunikacija sa pacijentima, kombinovana sa pametnim alatima, doprineće razvitku i poboljšanju kapaciteta rada ordinacije.

Pacijentima nudite uslge pregleda:

  • - Pregledi novorođenčadi
  • - Bebe, mala i predškolska deca
  • - Pedijatrijski pregledi školske dece
  • Ili bilo šta drugo - ovo je mesto za vas!

Vreme koje ste do sada trošili na telefonsko zakazivanje, sada iskoristite u neke druge svrhe. Dopustite da pacijenti zakažu pregled u njima zgodno vreme.
Za vas smo napravili i studiju slučaja kako bi ste bolje razumeli trenutnu medicinsku internet potražnju u Srbiji.
Preuzmi

Sistem nema radno vreme

Naš servis nema radno vreme

Sistem za zakazivanje pregleda je operativan 24 sata dnevno, što znači da se novi termini zakazuju i po završetku radnog vremena.

<
Sistem radi 24/7
Izveštaji i statistika
Zlatna medalja za razvitak custom alata

Izveštaji i statistika

Kao korisniku servisa, dostupni su vam razlićiti tipovi izveštaja i statističkih podataka. U koliko imate potrebu za nekim posebnim izveštajem koji nije trenutno u ponudi, mi smo tu za vas i naš IT tim će u najkraćem vremenskom periodu generisati takav izveštaj, koji će vam zatim biti dostavljem na email adresu.

...

Automatska komunikacija sa pacijentom

Od momenta kada je korisnik odlučio da zakaže lekarski pregled, naš sistem će Vašu ordinaciju staviti u prvi plan. Dobra komunikacija je ključ uspeha. Zato smo mi posebno obratili pažnju i na ovaj segment.

Automatska komunikacija sa pacijentom

RUČNO PRAVLJEN SISTEM

Ako imate ideju, ili želite da razvijemo alat za koji mislite da vam je neophodan, hajde da pričamo. Naš sistem je 100% napravljen ručno, zbog čega možemo praviti i dodavati beskonačno novih alata!
Ne koristimo tuđe šablone, ceo kod je nastao u Srbiji.

Na korak do rezervacije

Korisnik je bio na korak od zakazivanja termina, ali do zakazivanja nije došlo. Sa našim specijalnim alatom, servis će pokušati sam da vrati korisnika putem emaila kako bi zazvršio zakazivanje.

Sistem ostavljanja recenzija

Uvek je dobro slušati šta korisnik ima da kaže. Nekada je bolje čuti i negativan komentar jer je to upravo ono što treba da promenite kako bi ste bili korak ispred drugih.

Upitnik

U koliko želite da prikupite dodatne informacije pacijenta, ovaj alat vam daje mogućnost da sastavite upitnik koji će pacijentu biti prikazan odmah nakon što je pacijent zakazao pregled.

Lista čekanja

Ne gubite pacijenta čak i kada su termini popunjeni. Na listu čekanja, pacijent se može prijaviti kako bi bio obavešten odma kad se oslobodi prvi termin za željeni datum.

Statistika i Izveštaji

Pratite svoj napredak iz dana u dan sa direktnim uvidom u to kako Vas vaši pacijenti vide.

Promo & Akcija

U koliko imate akciju ili promo koji nudite pacijentima ovo je alat za vas. Postavite detalje akcije i vreme isteka, nakon kog akcija više neće biti prikazivana.

Poslednje dodate ordinacije

Pristupite besplatno online platformi i dodajte novu dimenziju vašem poslovanju

Na vrh