Naš sistem najbolje funkcionise kada je JavaScript uključen.

LP HUB za transfuziju krvi

U teškim trenucima, jedan čin dobrote može imati neizmerni uticaj. Naš LP HUB za transfuziju krvi predstavlja ključnu vezu između humanih davalaca i pojedinaca koji hitno trebaju transfuziju krvi kako bi sačuvali svoje živote.

Zašto Donirati?

Svaka kap krvi ima značaj. Doniranjem krvi doprinosite životnoj podršci onima koji se suočavaju s hitnim medicinskim situacijama, operacijama ili hroničnim bolestima. Vaša velikodušnost ima moć da unese nadu i ozdravljenje u živote onih u najranjivijim trenucima.

Na ovom HUB-u možete istraživati profile pojedinaca kojima je transfuzija krvi neophodna. Svaka priča predstavlja život koji čeka svog heroja – nekog poput vas. Pregledajte profile i saznajte kako možete biti razlika između očaja i ozdravljenja.

Kako učestvovati u akciji

  • Istražujte Profile: Proučite opis pacijenata.
  • Donirajte Krv: Budite spasitelj doniranjem krvi na naznačenim mestima.
  • Širite Svest: Delite važnost doniranja krvi sa prijateljima i porodicom i podstičite druge da se pridruže ovoj akciji.

Pridružite nam se u ovoj misiji da napravimo stvarnu razliku u životima onih koji se bore sa zdravstvenim izazovima. Vaša spremnost da donirate krv predstavlja svetionik nade za pojedince i porodice koje se suočavaju sa zdravstvenim tegobama.

Ukoliko iamte dodatna pitanja, pozovite Institut za transfuziju krvi Srbije na broj telefona 011-344-0479

Zajedno možemo spasiti živote.

U koliko zelite da postavite oglas za donaciju krvi, molimo vas napravite nalog.